Værd at vide om Bredbånd, TV & Internet hastighed

Det har faktisk aldrig været lettere at skifte et internet. Blot kræver det at du på forhånd har dannet dig et billede af hvad du har brug for i forhold til dit forbrug og vaner, så man er dækket ind med tilstrækkeligt internet og hastighed

Afspil video

Find ud af din nuværende internetløsning

For at finde ud af om du får det billigst mulige internet, skal du først og fremmest finde ud af hvilken forbindelse du har. Dette kan du oftest tjekke på din faktura, eller ved at ringe din din internetleverandør.

Såfremt du allerede ved hvad du har brug for, kan du udfylde kontaktformularen på vores side, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Hvad kan jeg med en 25 Mbit/s internet hastighed

Med en internet hastighed på 25 Mbit/s kan du streame i almindelig kvalitet, og surfe på nettet.

Det er også en hastighed de fleste ville kunne klare sig med, hvis man ikke er mere end 3 der bruger det samtidigt, og udover dette, ikke streamer i HD kvalitet.

Hvis du vil spille krævende multiplayer spil, eller streame på tjenester i højere kvalitet, anbefaler vi en hurtigere forbindelse.

Hvad kan jeg med 50 Mbit/s Bredbånd?

Med en internet hastighed på et minimum á 50 Mbit/s, kan alle husstandens beboere uden problemer shoppe på nettet, tjekke mails mm. 

Flere end én person kan streame i HD på samme tid og spille online spil – dette er selvfølgelig afhængigt af belastningen og antallet af personer på netværket på samme tid.

Det er dog også samtidigt en hastighed der udfordres på tilstrækkeligheden såfremt i er en husstand på mere end 4 personer.

Hvad kan jeg med 100+ Mbit/s Bredbånd?

Med en bredbåndsforbindelse på mere end 100 Mbit/s kan alle i huset få glæde af internettets muligheder – helt uden begrænsninger

Der kan uden problemer streames i 4k / UHD fra flere enheder på samme tid, og selv krævende multiplayer spil vil ingen udfald mærke.

Og der er en meget lille risiko for at forbindelsen belastes til det punkt hvor det ikke kan bære.

Sådan her kan du få det billigste internet

Det gør du enten ved at undersøge markedet. 
en anden mulighed er at benytte et rådgivnings selskab som Pricesaver.dk – Forskellen fra selv at plukke fra selskabers hjemmesider og selv researche, er at rådgivnings selskaberne allerede har gjort det hårde arbejde og sidder med en opdateret liste over det billigste

Hvor finder man så den bedste pakkeløsning?

Det er nemt at finde en pakkeløsning, hvor der er inkluderet både TV og bredbånd, men skal du finde den helt rigtige løsning, så skal du holde øjne og ører åbne. 

Før du undersøger de aktuelle muligheder, så anbefaler vi dig at svare på nedenstående spørgsmål vedrørende TV og bredbånd:

TV – Hvilke kanaler kan jeg ikke undvære? Er det vigtigt for mig at kunne udskifte mine kanaler løbende? Kunne jeg tænke mig at se sport, start og stop funktion, liveoptagelser mm. 

Bredbånd – Hvor høj skal uploadhastigheden som minimum være? Hvor høj skal downloadhastigheden som minimum være? Hvilken type bredbånd foretrækker jeg?

Sport er dyrt

Kanaludbuddet tæller hundredvis af kanaler, så før du begynder at undersøge markedet bør du lave en prioriteret kanalliste. Noter de kanaler du bare SKAL have i din tv-pakke og de kanaler, der vil være rare at have. Det vil i høj grad afhænge af dine interesser. Eksempelvis er der masser af sportskanaler, som der ikke er grund til at betale for hvis du ikke er sportsinteresseret.

Tv-kanalerne bruger et hav af penge på rettigheder, og det kan ses i priserne på tv-pakker. Pakker med mange sportskanaler vil altid være dyrere end pakker med eksempelvis underholdningskanaler.

Hvem skal man vælge

Bredbånd.dk har lavet en guide til de bedste TV Pakker inddelt efter point givet ud fra specifikke kriterier.

FULLRATE – Score: 10/10

Fodboldelskere skal have den komplette tv-pakke til 519 kr. Det er mange penge, men samtidig en god pris i forhold til hvad en tilsvarende pakke koster andre steder.

Via Fullrates app kan man se tv på alle enheder.

PROS:
Godt kanaludvalg
Fornuftige priser
Se tv på alle enheder

 

 

CONS:
Ingen bland selv-muligheder
Kræver bredbånd fra Fullrate

 

Guides

VÆRD AT VIDE

Mobil & Mobilt Bredbånd

Det har faktisk aldrig været lettere at skifte et mobilabonnement. Blot kræver det at du på forhånd har dannet dig et billede af hvad du har brug for i forhold til dit forbrug og vaner, så man ikke løber tør for Data, eller taletid.

Bredbånd & TV

For at skifte Internet & TV udbyder kræver det at du på forhånd har dannet dig et billede af hvad du har brug for i forhold til dit forbrug og vaner, så man er dækket ind med tilstrækkelig båndbredde.

Strøm

El er en udgift, som de færreste kan komme uden om. Men selvom du ikke kan undgå el-regninger, kan du gøre noget for at gøre regningen mindre. El-selskaber tilbyder forskellige løsninger, så der er ikke kun penge at spare ved at skifte