Værd at vide om mobilabonnementer

Det har faktisk aldrig været lettere at skifte et mobilabonnement. Blot kræver det at du på forhånd har dannet dig et billede af hvad du har brug for i forhold til dit forbrug og vaner, så man ikke løber tør for Data, eller taletid. 

Afspil video

Hvad er et Mobilabonnement?

Et Mobilabonnement er en service udbudt af teleselskaber. Dette giver dig mulighed for via. Et Sim-kort at kunne tale i telefon, sende sms’er/mms’er og gå på internettet.  Et mobilabonnement er ofte i en pakket form, det vil sige at afhængigt af pakken du vælger, at taletid og GB data er forudbestemt, og SMS/MMS typisk følger med i frit forbrug.

Afhængigt af dit individuelle behov, kan der være fordele ved at vælge en pakke over en anden, så man ikke står med en ekstra regning – Det kan vi hjælpe med i Pricesaver.dk

Hvordan skifter man et mobilabonnement?

Det har faktisk aldrig været lettere at skifte et mobilabonnement. Blot kræver det at du på forhånd har dannet dig et billede af hvad du har brug for i forhold til dit forbrug og vaner, så man ikke løber tør for Data, eller taletid.

Såfremt du har valgt et abonnement, skal du blot tage kontakt til et teleselskab med en pakke der passer til dine behov, dette foregår som regel via deres hjemmeside, men hvis du allerede nu ved vil skifte dit abonnement, så tøv ikke med at kontakte Pricesaver.dk – Vi har et komplet overblik over markedet og forbrugerhatten på! – Bestil opkald på følgende side.

Hvad er en SMS og en MMS?

SMS er en forkortelse for Short Message Service, og kan betegnes som en kort besked, udelukkende med tekst som indhold. MMS derimod er kort for Multimedia Message Service, og er modsat sin lillebror SMS’en, i stand til at indeholde lyd, billeder eller video som kan modtages af andre, hen over netværkene.

Hvordan danner man sig et overblik over alle mobilselskaber?

Det er ikke altid bare sådan lige til, udbyderne er spredt over forskellige websites, pakkerne minder om hinanden, og det kan i den grad blive uoverskueligt.

Heldigvis er der sammenlignings tjenester, såsom Pricesaver.dk som varetager forbrugerens ønske om overblik på et konstant skiftende marked – helt gratis!

Vi har alt den nyeste viden om pakker, priser, gigabyte, tale og dækning, i netop dit område. Så lad

os beholde overblikket, og i stedet lade dig tage en beslutning i forhold til hvad du specifikt har brug for i din hverdag, frem for at prøve at blive mobilabonnements-ekspert, det er vi nemlig allerede for dig.

Hvem skal man vælge

Der findes en lang række telefoniudbydere i Danmark, men markedet er styret af nogle få store spillere. Herunder kan du se en liste over nogle af de mest populære og benyttede telefoniudbydere i Danmark;

 

Telmore

Telmore er de danske teleselskabers darling. Det er de fordi deres kunder elsker dem da de får rigeligt data, ekstra services i deres PLAY Pakke og en af Danmark’s bedste kundeservice, målt på forbruger tilfredshed

 

Call Me

Loyalty Group står bag undersøgelsen BrancheIndex Mobil 2015, der giver Call me prisen for at være mobilselskabet med de mest loyale kunder og det bedste image.

 

TLF: 42 77 77 78